Tipologia del prodotto: primo piatto
Denominazione di vendita: Ravioli con Speck
Ingredienti:
impasto: “0” grade soft wheat flour, durum wheat flour, eggs 28% (12,6% of total). May contain traces of shellfish, fish, soya,
other nuts, celery and mustard.
ripieno: speck 31% (pork, salt, spices, dextrose) (21,4% of total), milk, ricotta cheese (whey, milk, cream,
salt), water, beef, breadcrumbs (“0” grade soft wheat flour, yeast, salt), egg white, pork, butter, “0” grade soft wheat
flour, PDO Grana Padano cheese (milk, salt, rennet, preservative: egg-white lysozyme), grated cheese (milk, salt,
rennet, preservative: egg-white lysozyme), noix muscade, vegetables (carrots, onion, celery), extra virgin olive oil,
sunflower oil, rosemary, garlic.
Shelf life: 30 Giorni
Conservazione: conservare da 0° a +4° C una volta aperto consumare entro 3/4 giorni.
Modalità di preparazione: In acqua salata bollente per circa 3 minuti.
Luogo di produzione: Via Tagliamento, 10 – 36056 Tezze sul Brenta (VI).
Informazioni nutrizionali per 100g di prodotto:
Energia: 1280 kj, 305 kcal
Grassi: 11,7 g di cui saturi 5,1 g
Carboidrati: 32,6 g di cui zuccheri 0,7 g
Fibre: 1,1 g
Proteine: 16,7 g
Sale: 1,67 g
Caratteristiche microbiologiche:
Total bacteria <1,000,000 C.F.U./g
Coagulase-positive staphylococci < or = 500 C.F.U./g
Salmonella S.p.p. Absent in 25g
Listeria monocytogenes <100 C.F.U./g
Recensioni
Ancora non ci sono recensioni.